Turnlust opent 2018 sportief!

Nadat de laatste lessen van 2017 zijn gegeven en we hebben genoten van een welverdiende vakantie, is 2018 alweer sportief begonnen voor zowel de wedstrijdgroep als de recreatieve sporters. Zelfs kinderen…Turnlust opent 2018 sportief!

12-01-2018 11:19 – Ingezonden door Redactie

Nadat de laatste lessen van 2017 zijn gegeven en we hebben genoten van een welverdiende vakantie, is 2018 alweer sportief begonnen voor zowel de wedstrijdgroep als de recreatieve sporters. Zelfs kinderen die geen lid zijn van onze vereniging kunnen tijdens de winterstop bij ons komen sporten. Lees snel verder voor meer informatie!
De wedstrijdgroep opende het nieuwe jaar met een ‘Nieuwjaarswedstrijd’. Een onderlinge oefenwedstrijd in onze eigen turnhal waar nieuwe oefeningen en nieuwe elementen geturnd werden. Na het openingswoord van voorzitter Willeke Vos lieten alle meiden, aan het in grote getale aanwezige publiek, zien waar ze de afgelopen maanden aan gewerkt hebben. Ook bij een oefenwedstrijd hoort natuurlijk een erepodium. Bij de instappers/ pupillen 1 won Frederique Ras de wedstrijd. Op de tweede plaats eindigde Auke Geenen en Eva de Kok maakte het podium compleet. Bij de pupillen 2/ jeugd 1 was de gouden medaille voor Fleur Slegers en werd de zilveren medaille bij Eline Vogels omgehangen. De bronzen medaille werd gewonnen door Faye van Kessel. Bij de meiden van de keuze-oefenstof behaalde Merel van Breugel het hoogste puntenaantal. De tweede plek was voor Lieke Broers en de derde plek voor Maudi op den Buijsch. Behalve de turnsters op het podium kregen ook alle andere turnsters een groot applaus! Na afloop van deze leuke wedstrijd hebben we in de verenigingsruimte gezellig geproost op een sportief 2018.
Vanaf maandag 8 januari zijn de reguliere lessen weer gestart. Wil je ook graag peuter/ kleutergymmen, kleuterturnen, turnen, trampoline springen, freerunnen of dansen, kijk dan eens op onze site www.turnlust-budel.nl voor meer informatie en meldt je aan voor 3 gratis proeflessen. Ook voor volwassenen is er een divers sportaanbod!
Zelfs voor niet-leden is het mogelijk om te komen sporten bij Turnlust. Tijdens de winterstop  van de verenigingen die buiten sporten (tussen de Kerst- en de carnavalsvakantie), wordt er op woensdagmiddag de GYMSTUIF georganiseerd. Kinderen van groep 3, 4 en 5 van de basisschool kunnen van 14.00 – 15.00 uur naar de turnhal komen en kinderen van groep 6, 7 en 8 van de basisschool zijn welkom van 15.00 – 16.00 uur. Tijdens dit uur gaan we iedere week aan de slag met verschillende (turn)onderdelen aan en op de verschillende toestellen. De kosten van deze lessen zijn € 3,- per persoon per les. Aanmelden is niet nodig. Voor vragen kan er contact worden opgenomen met combinatie.turnlust@gmail.com.  

Foto 1: De nieuwjaarsborrel
Foto 2: Fleur Slegers in actie tijdens haar vloeroefening

Powered by Blog Grabber