Tweedehands Speelgoed- en Kinderkleding beurs

Op zaterdag 28 oktober van 13 tot 15 uur wordt er een tweedehands speelgoed- en kinderkleding beurs georganiseerd in gemeenschapshuis De Reinder in Budel-Schoot. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede…Tweedehands Speelgoed- en Kinderkleding beurs

10-10-2017 13:05 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 28 oktober van 13 tot 15 uur wordt er een tweedehands speelgoed- en kinderkleding beurs georganiseerd in gemeenschapshuis De Reinder in Budel-Schoot. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan de kinderen van Basisschool de Wereldwijzer en Peuterspeelzaal De Kruimelhoek.
Hiervoor is de organisatie nog op zoek naar herfst/winter kinderkleding (vanaf maat 86), binnen- en buitenspeelgoed maar ook fietsen, tractors, spellen, puzzels, kinderboeken, autostoeltjes, fietsstoeltjes, babyspeelgoed, buggy’s, kinderwagens, wipstoeltjes, campingbedjes en dergelijken. Geen badjes en kleine babybenodigdheden. De spullen die u aanlevert moeten worden genummerd en voorzien van een prijs en omschrijving. Hiervoor kunt u voorgedrukte stickervellen kopen à €1,50 per stuk, waarmee u 21 artikelen kunt inbrengen (max. 3 vellen pp.) Er worden maximaal 200 lijsten verkocht, op = op. De organisatie probeert deze artikelen voor u te verkopen en vragen hiervoor slechts 15% van uw verkoopprijs. De rest van de opbrengst is geheel voor uzelf.
U kunt de stickervellen afhalen in gemeenschapshuis De Reinder, Grootschoterweg 119 in Budel-Schoot op woensdagavond 11 oktober van 18.30 tot 20 uur. Het is niet mogelijk om lijsten te reserveren. Bij eventuele vragen kunt u mailen naar: beursbudelschoot@hotmail.com
Het inbrengen van de spullen is op zaterdag 28 oktober tussen 9.30 en 11 uur. De beurs is ook op zaterdag 28 oktober van 13 tot 15 uur. Niet verkochte spullen moeten worden opgehaald op zaterdagmiddag 28 oktober tussen 17 en 17.30 uur. Uiteraard is iedereen van harte uitgenodigd om op zaterdag 28 oktober
tussen 13 en 15 uur een kijkje te komen nemen en de entree is gratis. Denkt u eraan om zelf een tas mee te nemen. Let op pinnen is helaas niet meer mogelijk.

Powered by Blog Grabber