UNICORN in het Oude Kerkje te Middelbeers

Op vrijdagavond 6 oktober 2017 zal de landelijk bekende Ierse Swingfolkband UNICORN een prachtig concert verzorgen in het Oude Kerkje  , Willibrordstraat 25 , Middelbeers.UNICORN in het Oude Kerkje te Middelbeers

03-08-2017 12:06 – Ingezonden door Redactie

Keltische folk en swing, met Klezmer en Bluegrass uitstapjes. Licht in het hoofd, voeten van de vloer, dorstige keel – een optreden van Unicorn laat de toehoorders nooit onberoerd. De opzwepende Keltische muziek van de folk band loopt doorgaans uit op een feelgood swingfeestje waarbij uit volle borst wordt meegezongen.

Aanjagers van het Ierse folk spektakel zijn accordeonist Martien Tijburg en gitarist John Kuiper, het duo vormt inmiddels al ruim 20 jaar het kloppende hart van Unicorn. Om hen heen fladderen leadzangeressen Betty Borstlap en Jolanda Traarbach, en de violistes Martine Nijenhuis en Erna Sommer. Stuk voor stuk professionals met een conservatoriumachtergrond, maar nu eenmaal ongeneeslijk behept met het Keltische folk virus. De dames kleuren de Ierse en Schotse traditionals eigenwijs in, en stappen net zo gemakkelijk over op verwante genres als Bluegrass of Jiddische fiddlemuziek. Het zal dus een aanstekelijke vrijdagavond worden met folk en fun in het Oude Kerkje te Middelbeers.  

UNICORN is een bekende naam in de folkwereld en behoort  tot de top van wat Nederland aan semi professionele folk muziek te bieden heeft. De band treedt standaard in een vierpersoonsbezetting op en zal in het Oude Kerkje met zangeres Jolanda Traarbach en violiste Erna Sommer aantreden naast de vaste basis John Kuiper (gitaar) en Martien Tijburg (accordeon) .
De band neemt het publiek moeiteloos mee en laat voelen wat er door de eeuwen heen leefde in Ierland.

Unicorn weet het enthousiaste publiek tot de laatste minuut te boeien maar ook te ontroeren. Gelach om de humoristische aankondigingen van de nummers, een prachtige mix van emoties en voluit genieten. De band met conservatorium geschoolde artiesten vormt een eenheid, die je zelden tegen komt. Mis het niet; u bent van harte welkom !

Wij zien U graag op 6 oktober 2017 in:
het Oude Kerkje, Willibrordstraat 25, Middelbeers. Aanvang concert:  20.30 uur  (zaal open 20.00 uur)  ; Einde :  ± 22.30 uur Entree : € 16,- / pp Reserveren via www.ticketkantoor.nl/shop/unicorn

Powered by Blog Grabber