Ut Get Beginne met toppers

Op 11 november gaat met Ut Get Beginne ook voor Budel en de verre omgeving carnaval 2017-2018 van start. Met op het podium dit jaar weer enkele grote namen. Het is jammer dat de straten niet oranje zullen kleuren vanwege het voetbal, maar her en der verschijnen wel de oranje posters van Ut Get Beginne….Ut Get Beginne met toppers

28-10-2017 15:24 – Ingezonden door Redactie

Op 11 november gaat met Ut Get Beginne ook voor Budel en de verre omgeving carnaval 2017-2018 van start. Met op het podium dit jaar weer enkele grote namen.

Het is jammer dat de straten niet oranje zullen kleuren vanwege het voetbal, maar her en der verschijnen wel de oranje posters van Ut Get Beginne. De namen die daar op staan zorgen in elk geval zeker van een geslaagd feest.

Met Dj Jerome die in 2010 een dikke hit scoorde met “Sex met die kale” samen met de Lawineboys uit Budel afkomstig. Zijn draaistijl is zeer breed en is een opzwepende mix tussen de beste hits van o.a. Nederlandstalige feestmuziek, Top 40, Dance, R&B en Dance-Classics. DJ Jerome is niet alleen in Nederland actief, maar in de zomer en winter ook regelmatig in het buitenland. Zo kon je hem tegen komen in het Aprés Ski Paleis – Hinterglemm (Oostenrijk), Le Monde – Val Thorens (Frankrijk), Feestweek Brixental – Westendorf (Oostenrijk), Starbeach – Chersonissos (Kreta) en het Oranje cafe – Lloret de Mar (Spanje). En op 11-11 in Buul bij Ut Get Beginne op het Capucijnerplein is hij er weer bij. Het One Twoe Trio is de ultieme feestband die doorbrak met hits als ‘Juffrouw Toos’ en ’10 Kleine Tuinkabouters’. One Two Trio is regelmatig te gast bij diverse radio en t.v programma’s. D.j’s als Giel Beelen van Radio3FM en Edwin Evers van Radio 538 nodigen deze heren graag uit voor speciale gelegenheden en bombarderen het trio daarbij vaak tot huisband en vrienden van de show! Zin in 3 kwartier springen en meezingen? Dan moet je er bij zijn bij Ut Get Beginne. Op het podium komt ook het Feestteam dat wordt gevormd door Stan en Frank. Al sinds 1999 weet het Feestteam met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elk evenement een feest te maken. Niet voor niets dan ook dat de award voor de beste Feestact van Nederland al meerdere jaren aan hen is uitgereikt. Feest Dj Hardy is een koning als het gaat om het creëren van feest. Naast de aanwezigheid van veel prinsen en prinsessen uit de regio moet het wel een topfeest worden in Budel met deze namen op het podium bij Ut Get Beginne.

Powered by Blog Grabber