Valse start sv Budel bij Ysselsteyn

sv Budel is de competitie gestart met een 2-1 nederlaag bij promovendus Ysselsteyn. sv Budel kwam na een kwartier spelen door een knap afstandschot van Jasper Beerten nog wel op voorsprong, maar Ysselsteyn…Valse start sv Budel bij Ysselsteyn

29-09-2017 10:55 – Ingezonden door Redactie

sv Budel is de competitie gestart met een 2-1 nederlaag bij promovendus Ysselsteyn. sv Budel kwam na een kwartier spelen door een knap afstandschot van Jasper Beerten nog wel op voorsprong, maar Ysselsteyn kwam door een minstens net zo knap doelpunt op gelijke hoogte. sv Budel, dat voor het eerst speelde in de nieuwe tenues, kwam een kwartier voor tijd op achterstand, maar kreeg vanaf elf meter de mogelijkheid om alsnog de gelijkmaker aan te tekenen. De penalty werd helaas gemist, waardoor sv Budel met lege handen terug naar huis moest keren. Volgende week speelt sv Budel de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Op zondag 01 oktober 2017 om 14.30 uur komt FCV Venlo op bezoek.

Powered by Blog Grabber