Veiling Music for Life

De eerste veilingen zijn al afgelopen. Vele veilingen staan al open maar nog meer veilingstukken moeten nog gepresenteerd worden. Het aanbod blijft zeer divers en iedereen gaat zijn gading kunnen vinden…Veiling Music for Life

21-11-2017 10:44 – Ingezonden door Redactie

De eerste veilingen zijn al afgelopen. Vele veilingen staan al open maar nog meer veilingstukken moeten nog gepresenteerd worden. Het aanbod blijft zeer divers en iedereen gaat zijn gading kunnen vinden tussen al het moois dat we te bieden hebben dankzij de steun van tal van bedrijven, sponsors en particulieren met hun hart op de juiste plaats.

Wie houdt van culinair en gezelligheid kan kiezen tussen verschillende formules. Zo kan je binnenkort bieden op een 4-gangenmenu met aangepaste wijnen u aangeboden en zelf klaar gemaakt door onze burgervader Theo Schuurmans. Hij nodigt een groep van 8 personen bij hem thuis uit om hen vervolgens te verwennen met zijn kookkunsten. Restaurant De Zevensprong schenkt een romantisch diner weg voor 2 personen. Eveneens met aangepaste wijnen. Traiteur Vincent steunt onze actie met een workshop koken voor 2 personen en een verzorgde BBQ-menu voor 10 personen. Van deze laatste is de veiling reeds lopende en heeft al een mooi bedrag opgeleverd. Leen Brebels heeft ons laten weten dat zij een hapjesplank aanbiedt voor 8 personen en villa Christina schenkt 6 flessen prosecco van eigen import. Thuiskok Barend Oostdijk kookt dan weer voor 6 personen aan huis en drie cadeaubonnen voor vier personen voor een heerlijk ontbijtbuffet in Erperheide Center Parcs worden geveild. La Vialla schenkt een Italiaans cadeaupakket weg om van te genieten. Om onze lange lijst met smakelijke veilingstukken af te sluiten willen we Pizza D’oro onder de aandacht brengen. Zij schenken voor Menno’s droom een pizzafeestje weg voor 10 personen. 1 volle uur overheerlijke pizza’s al volonté. En last but not least kan je binnenkort gaan bieden op een exclusief etentje voor 2 personen samen met niemand minder dan Belle Perez. Het etentje zal doorgaan in restaurant Rodeo. Meer informatie kan je vinden op facebook ‘HA for life’ of verkrijgen via e-mailadres haforlife2017@outlook.com

Powered by Blog Grabber