Vergadering Buurtplatform Dorplein Uniek

Op maandag 18 september om 20 uur vergadert Buurtplatform Dorplein Uniek wederom in De Schakel. Tijdens die vergadering zal wethouder Frits van der Wiel, aanwezig zijn. Hebt u dus nog vragen met betrekking tot Ruimtelijke Ordening, Milieu, Verkeer en vervoer, Volkshuisvesting/woningbouw, Afval/grondstoffen,…Vergadering Buurtplatform Dorplein Uniek

17-09-2017 14:48 – Ingezonden door Redactie

Op maandag 18 september om 20 uur vergadert Buurtplatform Dorplein Uniek wederom in De Schakel.
Tijdens die vergadering zal wethouder Frits van der Wiel, aanwezig zijn. Hebt u dus nog vragen met betrekking tot Ruimtelijke Ordening, Milieu, Verkeer en vervoer, Volkshuisvesting/woningbouw, Afval/grondstoffen, Milieustraat of Duurzaamheid dan is dit de kans om de heer van der Wiel hierover eens aan de tand te voelen. Er speelt namelijk nog al wat in het mooie Dorplein.
Denk aan eventuele woningbouw op de plaats van de huidige Schakel, de gevolgen van het DIC voor het verkeer en het milieu, welke afspraken zijn er gemaakt met de nieuwe bewoners van de Cantine met betrekking tot afvalinzameling.
De vergadering zal voornamelijk in het teken staan van die onderwerpen.
Als er nog tijd over is (ze hopen om 22 uur te kunnen afsluiten) zullen ook nog onderwerpen als de stand van zaken met betrekking tot het DIC, de haven, de brug en de Cantine aan de orde komen.
Zoals altijd worden alle inwoners van Dorplein uitgenodigd op die vergadering om actief deel te nemen aan de discussie. Het is een ideale gelegenheid om eens direct met de wethouder van gedachten te wisselen over zaken die iedereen aanbelangt.
Kijk voor meer informatie ook eens op de internetsite: www.dorpleinuniek.nl

Powered by Blog Grabber