Verrassingsoptreden Rob Scheepers op Brabantsedag festival

Het jubileum van De Brabantsedag zorgt voor veel extra’s. Op zaterdagmiddag 26 augustus gaat cabaretier Rob Scheepers and Friends zorgen voor een verrassingsoptreden. Wat het vijftal gaat doen, is nog…Verrassingsoptreden Rob Scheepers op Brabantsedag festival

26-08-2017 12:00 – Ingezonden door Redactie

Het jubileum van De Brabantsedag zorgt voor veel extra’s. Op zaterdagmiddag 26 augustus gaat cabaretier Rob Scheepers and Friends zorgen voor een verrassingsoptreden. Wat het vijftal gaat doen, is nog onbekend. Maar zeker is, dat de optredens van deze cabaretiers, columnisten, schrijvers en muzikanten op een originele manier met elkaar verweven worden; een ware Parade van Vermaeck! Laat je verrassen, de entree is gratis!
Het gebeurt allemaal in de Tuin van Vermaak achter het gemeentehuis in Heeze van 14:00 tot 18:00 uur. Rob Scheepers is inmiddels landelijk bekend door zijn optredens in de onelinershow Padoem Patss van VARA/BNN. Op dit moment toert hij nog langs theaters met zijn voorstelling “Schroot” .
Na deze optredens gaat het feest op het plein vóór het gemeentehuis door. Zo zal eerst cultuurgazant Björn van der Doelen samen met enkele van zijn Huursoldaten de boel muzikaal onveilig maken. Daarna start de formatie Handsom Willy and the Leftovers, een 8-koppige band uit Heeze die verrassende covers brengt, voorzien van een vleugje rock, blues en soul van de sixties tot nu. Reden genoeg om een bezoek te brengen aan de Brabantsedag in Heeze.

De Brabantsedag biedt nog tot en met 27 augustus cabaret, kunst, toneel, muziek en straattheater.
Cabaretiers Ernest Beuving en Johan Goossens treden op. Op woensdagmiddag is de traditionele Brabantse Middag, terwijl ’s avonds het gratis Klassiek in Kerk & Kroeg te bezoeken is op verschillende locaties in Heeze, met Thijs van Otterloo, het Bellinfante Quartet, Daan van den Hurk en Robin de Zeeuw. Ook zijn tijdens het gehele festival vijf bijzondere exposities gratis te bezoeken.
In het paradeweekend zijn er Smaak & Stijl en Tuin van Vermaak in de Gemeentehuistuin, met onder meer veel live muziek, de Muizenkermis en de Ganzenfanfare (bekend van de Efteling). Na de muzikale vooroptocht (met Björn van der Doelen en Gerard van Maasakkers) en de cultuurhistorische optocht  “Parade van Vermaeck” om 13.30 uur, waarbij enkele tienduizenden bezoekers worden verwacht, zorgt het gratis toegankelijke slotfeest voor een swingende apotheose.
Kaarten voor de diverse betaalde evenementen zijn verkrijgbaar via de website. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree voor de optocht. Kijk voor het volledige programma en meer informatie op www.brabantsedag.nl en op diverse social-mediakanalen.

Powered by Blog Grabber