Vlaamse kermis bij Femma Hamont

Op donderdag 28 september organiseerde Femma Hamont-Achel De Avond van de Vlaamse Kermis in zaal De Posthoorn in Hamont. Dankzij de inzet van velen en vooral de creatieve inzet van Mary Govers-Van Dongen…Vlaamse kermis bij Femma Hamont

09-10-2017 16:08 – Ingezonden door Redactie

Op donderdag 28 september organiseerde Femma Hamont-Achel De Avond van de Vlaamse Kermis in zaal De Posthoorn in Hamont. Dankzij de inzet van velen en vooral de creatieve inzet van Mary Govers-Van Dongen die het hele programma en de vele attributen voor de spelen had samengesteld was het een groot succes voor de 70 aanwezigen van Femma Hamont. Er was een geweldige ambiance. Allerlei oude volksspelen kwamen aan bod, ballen werpen, kegelen, blik gooien, aantal bonen raden, met knikkers mikken, vissen, ringwerpen, loterij, golven  enz… Velen namen al dansend afscheid van deze heerlijke gezellige avond in vriendschap onder elkaar, het was zalig, namens alle Femma – deelnemers: “Dankjewel aan het Femma – team van Hamont”.

Powered by Blog Grabber