Vlaanderen zingt in Overpelt

Voor de eerste keer heeft Palethe in Overpelt vorige zondag Vlaanderen Zingt georganiseerd. Eerst bracht Neerpelts zanger Maarten Cox live enkele meezingers en daarna kwamen zangkoren Amicula en Dagkoor…Vlaanderen zingt in Overpelt

03-09-2017 20:08 – Ingezonden door Redactie

Voor de eerste keer heeft Palethe in Overpelt vorige zondag Vlaanderen Zingt georganiseerd. Eerst bracht Neerpelts zanger Maarten Cox live enkele meezingers en daarna kwamen zangkoren Amicula en Dagkoor onder aangever-presentator Donaat Deriemaeker aan bod. Om 19u begon het zangfeest en eindigde pas om 23u. In het begin en tijdens de avond werden kranten uitgedeeld met daarin alle teksten van de nummers die gezongen werden.

 
Omdat het reeds vroeger donker werd was men wel aangewezen op extra belichting met gsm of zaklamp om de teksten te kunnen lezen. Blijkbaar is er aan dit soort entertainment veel behoefte in Vlaanderen gezien de 42 plaatsen waar dit concept werd of nog wordt neergezet. Voor meer informatie www.vlaanderenzingt.be

Powered by Blog Grabber