Vlechtdag voor kinderen en poppenkast spelen

De mandenvlechters van Eynderhoof kunnen niet alleen goed vertellen. Kinderen zijn over het algemeen heel nieuwsgierig en willen alles weten over wilgentenen, waar ze groeien en hoe je ermee kunt vlechten….Vlechtdag voor kinderen en poppenkast spelen

10-07-2017 11:25 – Ingezonden door Redactie

De mandenvlechters van Eynderhoof kunnen niet alleen goed vertellen. Kinderen zijn over het algemeen heel nieuwsgierig en willen alles weten over wilgentenen, waar ze groeien en hoe je ermee kunt vlechten. De mandenvlechters staan te popelen om de kinderen daarin mee te nemen en ook het vlechten met wilgentenen te leren. Onder leiding van ervaren vlechters zal dan ook een eigen werkstukje gemaakt worden dat aan het einde van de dag mee naar huis kan.
En ben je klaar met vlechten dan snel nog poppenkast spelen en knutselen in het kinderatelier of lekker buiten spelen met de andere kinderen, lekker op straat, maar dan zonder verkeer. Nog even zelf de was doen of op stelten lopen? Beleef het op woensdag 12 juli in Eynderhoof.

Slecht weer? Eynderhoof heeft een overdekt kinderatelier waar kinderen bij slecht weer zich de hele middag kunnen vermaken.

Powered by Blog Grabber