Vlechtdag voor kinderen

Alle kinderen groot en klein moeten vandaag bij de mandenvlechters zijn. De mandenvlechters vertellen de kinderen alles wat ze willen weten over wilgentenen, waar ze groeien en hoe je ermee kunt vlechten….Vlechtdag voor kinderen

07-08-2017 12:02 – Ingezonden door Redactie

Alle kinderen groot en klein moeten vandaag bij de mandenvlechters zijn. De mandenvlechters vertellen de kinderen alles wat ze willen weten over wilgentenen, waar ze groeien en hoe je ermee kunt vlechten. De mandenvlechters staan te popelen om de kinderen het vlechten met wilgentenen te leren.

Onder leiding van ervaren vlechters zijn diverse workshops voor de jeugd waarbij met wilgentenen kleine ontwerpjes worden gevlochten. En je werkstuk mag na afloop natuurlijk mee naar huis. Ben je klaar met vlechten dan kun je op deze middag op verantwoorde en veilige wijze sap indikken tot stroop. De stroop gaat in een potje en mag ook mee naar huis. Lekker voor op de boterham.
Deze speciale doe-middag is niet alleen maar leerzaam maar ook super leuk. Voldoende plek om te beleven en te spelen en wie van avontuur houdt kan ook op Eynderhoof terecht.

Eynderhoof, het veilige en leerzame beleefparadijs van de Peel. Daar moet je zeker naar toe.

Bekijk het dagprogramma op woensdag 9 augustus op www.eynderhoof.nl
Het Limburgs openluchtmuseum aan Milderspaat 1 is geopend van 13.00  tot  17.00 uur.

Powered by Blog Grabber