Vlieg mee met PLUS Dennis van Moorsel

Op zaterdag 15 juli organiseert Plus Dennis van Moorsel uit Budel-Schoot helikoptervluchten boven Cranendonck en Hamont Achel. Een unieke mogelijkheid om je eigen woonplaats en de omgeving van boven te…Vlieg mee met PLUS Dennis van Moorsel

03-07-2017 08:54 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 15 juli organiseert Plus Dennis van Moorsel uit Budel-Schoot helikoptervluchten boven Cranendonck en Hamont Achel. Een unieke mogelijkheid om je eigen woonplaats en de omgeving van boven te zien. Voor filmen en foto’s nemen is dit natuurlijk ook een prachtig gelegenheid. Het is bij Plus Dennis van Moorsel mogelijk om te sparen voor deze rondvlucht. Bij besteding van 10,- ontvangt de consument een zegel. Bij vijf zegels is de kaart vol. Met een volle spaarkaart kan bij de klantenservice van Plus Dennis van Moorsel een vliegticket gekocht worden voor 34,95. De vluchten vinden plaats vanaf Kempen Airport gelegen aan de Luchtenhavenweg in Budel. Wees er snel bij, want op=op. Mis deze unieke vlucht niet!

Powered by Blog Grabber