Voetbaldagen ‘de Rebelletjes’ in meivakantie 2018!

Ook in 2018 zullen ‘de Rebelletjes’ terugkeren op het sportpark van sv Budel. Organisatoren Jordy Drieman en Marcel Meeuwis bieden van maandag 07 mei 2018 tot en met woensdag 09 mei 2018 drie dagen voetbalplezier…Voetbaldagen ‘de Rebelletjes’ in meivakantie 2018!

10-11-2017 09:37 – Ingezonden door Redactie

Ook in 2018 zullen ‘de Rebelletjes’ terugkeren op het sportpark van sv Budel. Organisatoren Jordy Drieman en Marcel Meeuwis bieden van maandag 07 mei 2018 tot en met woensdag 09 mei 2018 drie dagen voetbalplezier voor alle voetballers uit de regio op het sportpark van sv Budel. Dus vind jij het leuk om verschillende voetbalspellen te doen met jongens en meisjes van jouw leeftijd? Wil jij bij de techniek- en keeperstraining hulp krijgen van echte ex-profvoetballers? Vind jij het leuk om in de meivakantie met een bal aan je voet bezig te zijn? Dan zijn de Rebelletjes echt iets voor jou!

De deelnemers van ‘de Rebelletjes’ gaan drie dagen leven als een echte profvoetballer. En wie weten nu het beste hoe het is om als een ware profvoetballer te leven? Juist, ex-profvoetballers! Daarom worden de deelnemers elke dag begeleid door enkele ex-profvoetballers bij verschillende oefeningen. Voor het inschrijfgeld van 120 euro ontvangen alle deelnemers een eigen tenue, een bal, dagelijks een lunch, verschillende verantwoorde tussendoortjes en aan het einde van de voetbaldagen een diploma met foto.

Alle teams worden begeleid door een groepscoach en deze werkt gedurende de dag een voetbalprogramma af. Het populaire bubbleball en footgolf staan ook dit jaar weer op het programma! Bij de verschillende onderdelen ligt de nadruk op spelvreugde maar we proberen de jongens en meiden bij een aantal onderdelen ook wat bij te leren. Hiervoor worden de oud-profvoetballers ingezet. Uiteindelijk hopen we dat de deelnemers plezier hebben, maar aan het einde ook echt iets geleerd hebben! Voor de keepers zal er elke dag keeperstraining zijn en zal er op woensdag een speciale keeperstraining zijn onder leiding van een ex-profkeeper.

Wil jij deelnemen aan de Rebelletjes? Schrijf je dan snel in via www.derebelletjes.nl en dan zien we je graag van 07 mei 2018 t/m 09 mei 2018 op het sportpark van sv Budel. Natuurlijk zijn ook deelnemers van andere verenigingen van harte welkom!

Powered by Blog Grabber