Vrijwilligers Huiskamer ‘t Buuls Zitje verwend

Ook dit jaar was er een verwenmenu voor vrijwilligers van Cranendonck. Weer eens tijd om al deze vrijwilligers in ’t zonnetje te zetten. Het vrijwilligersteam van ’t Buuls zitje had dit jaar gekozen voor…Vrijwilligers Huiskamer ‘t Buuls Zitje verwend

16-07-2017 12:32 – Ingezonden door Redactie

Ook dit jaar was er een verwenmenu voor vrijwilligers van Cranendonck. Weer eens tijd om al deze vrijwilligers in ’t zonnetje te zetten. Het vrijwilligersteam van ’t Buuls zitje had dit jaar gekozen voor een gezamenlijke buitenactiviteit. Op zaterdag 8 juli schoven 23 vrijwilligers aan bij een super barbecue in de tuin van een van de vrijwilligers. Het weer was top en de stemming uitstekend. Het werd een geweldig leuke middag waar bij de vrijwilligers die elkaar nog niet kenden of elkaar bijna nooit zien ook eens een gesprekje konden aanknopen onder het genot van een lekker  stukje vlees en een knapperige  salade. Het bleef nog lang gezellig en nu bleek ook weer dat de vrijwilligers van de Budelse Huiskamer samen een prima saamhorig en gezellig team vormen  dat  de komende tijd weer klaar zal staat voor alle bezoekers van de Budelse Huiskamer. Voor meer foto’s van deze middag kun je ook nog kijken op onze Facebookpagina buuls zitje.

Powered by Blog Grabber