Vv Maarheeze hard onderuit bij Oranje Zwart

Vv Maarheeze heeft in de ontmoeting bij Oranje Zwart een kansloze nederlaag geleden. Na een half uur spelen keek het al tegen een 3-0 achterstand aan en na rust verdubbelde deze stand zich tot een 6-0 nederlaag. Voor Maarheeze staan er deze week maar liefst 2 ontmoetingen tegen Helmondse clubs op het…Vv Maarheeze hard onderuit bij Oranje Zwart

10-11-2017 09:40 – Ingezonden door Redactie

Vv Maarheeze heeft in de ontmoeting bij Oranje Zwart een kansloze nederlaag geleden. Na een half uur spelen keek het al tegen een 3-0 achterstand aan en na rust verdubbelde deze stand zich tot een 6-0 nederlaag.

Voor Maarheeze staan er deze week maar liefst 2 ontmoetingen tegen Helmondse clubs op het programma. Op zondag uit tegen Oranje Zwart en op donderdag 9 november het restant van de gestaakte wedstrijd thuis tegen sc Helmondia.
In de ontmoeting, uit tegen Oranje Zwart, lieten de Helmonders duidelijk zien dat ze aspiraties hebben om mee te doen om het kampioenschap in de 3e klasse c. Met snel en aanvallend voetbal werd Maarheeze gelijk vanaf de aftrap terug gedrongen op de eigen speelhelft en in de 8e minuut viel dan ook al de openingstreffer. Een schot vanaf de rand van het 16-meter gebied werd in eerste instantie nog gekeerd door Maarheeze doelman Tom Geurts maar in de rebound was hij kansloos:1-0. Daarna kende de scheidsrechter in de 16e minuut een penalty toe aan Oranje Zwart na vermeend hands-spel van een Maarheeze verdediger. De penalty spatte echter uiteen op de lat waardoor Maarheeze vooralsnog goed weg kwam. Het was echter van korte duur want in de 26e en 31e minuut leidden 2 prima opgezette aanvallen van Oranje Zwart tot 2 sterke treffers waardoor de ruststand al op 3-0 bepaald werd.

Na de rust eenzelfde spelbeeld. Oranje Zwart bepaalde het tempo van de wedstrijd en zette zijn aanvalsdrift in de 54e en 64e minuut om in doelpunten. Na de 5-0 ging de storm enigszins liggen en kon Maarheeze bij vlagen toch nog wat meevoetballen. De wedstrijd was uiteraard allang gespeeld en in de slotminuten werd de eindstand uiteindelijk bepaald op 6-0. Een kansloze nederlaag bij een oppermachtig Oranje Zwart.
Zeker zo belangrijk zal dan ook de ontmoeting as donderdag tegen sc Helmondia zijn dat de hekkensluiter in de 3e klasse c is. In de resterende 22 minuten zal Maarheeze er alles aan gelegen zijn om uit deze ontmoeting uiteindelijk wel 3 punten over te houden. De ontmoeting start om 20.30 uur op Sportpark De Romrijten bij een tussenstand van 0-0.

Powered by Blog Grabber