vv Maarheeze opent seizoen met “Aftrapavond”

Na een langere zomerstop dan andere jaren, door de late bouwvakvakantie, zal as zondag 24 september de competitie weer starten voor vv Maarheeze. Na het promotie-succes aan het einde van het afgelopen seizoen zal vv Maarheeze deze competitie een trapje hoger gaan voetballen in de 3e klasse C. Komende…vv Maarheeze opent seizoen met “Aftrapavond”

22-09-2017 11:20 – Ingezonden door Redactie

Na een langere zomerstop dan andere jaren, door de late bouwvakvakantie, zal as zondag 24 september de competitie weer starten voor vv Maarheeze. Na het promotie-succes aan het einde van het afgelopen seizoen zal vv Maarheeze deze competitie een trapje hoger gaan voetballen in de 3e klasse C. Komende zondag staat als eerste wedstrijd de UIT-wedstrijd bij MULO op het programma dat evenals Maarheeze gepromoveerd is uit de 4e klasse. De eerste THUIS-wedstrijd wordt gespeeld op zondag 1 oktober en dan komt SC Helmondia op bezoek. Vv Maarheeze heeft voor haar thuiswedstrijden komend seizoen een primeur in petto door de aanvangstijd van de thuiswedstrijden te gaan vervroegen van 14.30 uur naar 14.00 uur. Dit betekent dat Maarheeze een half uur eerder zal klaar zijn dan haar concurrenten en haar supporters, in afwachting van de uitslagen van concurrenten, kan laten genieten van haar vernieuwde kantine.

Voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd in de nieuwe competitie organiseert vv Maarheeze, inmiddels traditiegetrouw op de vrijdag, de zogenaamde “AFTRAPAVOND” voor alle seniorenleden, supporters en sponsoren in de kantine. Op vrijdag 29 september is iedereen vanaf 20.00 uur van harte welkom om nog even terug te blikken op de mooie zomervakantie en vervolgens met zijn allen vooruit te kijken op het nieuwe voetbalseizoen. De supporters en sponsoren zullen uiteraard benieuwd zijn naar alle doelstellingen van de actieve elftallen en het bestuur zal een update geven van alles wat we komend seizoen nog in petto hebben. Zo zullen op deze avond oa de nieuwelingen in de selectie gepresenteerd worden, waaronder enkele spelers maar zeker ook de hoofdtrainer en zal er al een eerste presentatie zijn van het concept van de voetbalplaatjes-verzamelactie. Daarnaast wordt uiteraard ook de facelift van de kantine feestelijk gevierd.

Het belooft zoals ieder jaar weer een gezellige avond te worden waar, zoals gezegd, iedereen, die de vereniging een warm hart toedraagt, van harte welkom is.

Powered by Blog Grabber