Wandelvierdaagse Gastel

Van dinsdag 4 t/m vrijdag 7 juli organiseert Jong Nederland Gastel haar jaarlijkse Wandelvierdaagse. De start is iedere avond op het St. Cornelisplein. Dinsdag, woensdag en donderdag kan er gestart worden tussen 18 en 19.30 uur en op vrijdag tussen 18 en 19 uur. De route is ongeveer 7,5 km lang. Onderweg…Wandelvierdaagse Gastel

02-07-2017 11:54 – Ingezonden door Redactie

Van dinsdag 4 t/m vrijdag 7 juli organiseert Jong Nederland Gastel haar jaarlijkse Wandelvierdaagse. De start is iedere avond op het St. Cornelisplein. Dinsdag, woensdag en donderdag kan er gestart worden tussen 18 en 19.30 uur en op vrijdag tussen 18 en 19 uur. De route is ongeveer 7,5 km lang. Onderweg wordt er voor drinken en een versnapering gezorgd.  Op vrijdag wordt de Wandelvierdaagse feestelijk afgesloten in gemeenschapshuis De Schaapskooi. Alle wandelaars die minimaal drie dagen meegelopen hebben, ontvangen dan nog een leuke herinnering. Uiteraard mag er ook vier dagen gelopen worden. De deelnamekosten zijn € 4,50 p.p. Iedereen mag meelopen; jong en oud, lid of geen lid van Jong Nederland.

Powered by Blog Grabber