Week van de Mediawijsheid

Van vrijdag 17 tot en met vrijdag 24 november is het Week van de Mediawijsheid. Bibliotheek De Kempen organiseert activiteiten rond het thema: Generatie Media: samen mediawijs. Op maandag 20 november zijn…Week van de Mediawijsheid

17-11-2017 10:04 – Ingezonden door Redactie

Van vrijdag 17 tot en met vrijdag 24 november is het Week van de Mediawijsheid. Bibliotheek De Kempen organiseert activiteiten rond het thema: Generatie Media: samen mediawijs. Op maandag 20 november zijn er van 15.00 uur tot 17.00 uur voor de jeugd workshops in de bibliotheekvestiging in Maarheeze. Kom jij de nieuwste technieken uitproberen? Loop binnen en ga zelf aan de slag met de nieuwste digitale technieken en mogelijkheden! Maak je eigen filmpje met behulp van de greenscreen techniek of maak je eigen stop motion filmpje. Je kunt nieuwe technieken uitproberen en nog veel meer! De workshops zijn gratis. Een overzicht van alle activiteiten is terug te vinden op de website van Bibliotheek De Kempen.  

Powered by Blog Grabber