Wie wordt Boerenpaar 2018?

Op zaterdag 3 februari zal het Boerenpaar 2018 van CV Buulder Buk in de onecht worden verbonden en natuurlijk is het dan een heel groot feest waarbij heel Buul is uitgenodigd. Op zaterdag 11 november bij…Wie wordt Boerenpaar 2018?

09-11-2017 14:33 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 3 februari zal het Boerenpaar 2018 van CV Buulder Buk in de onecht worden verbonden en natuurlijk is het dan een heel groot feest waarbij heel Buul is uitgenodigd. Op zaterdag 11 november bij Ut Get Beginne wordt bekend wie dit jaar de grote stap gaan wagen. Voor de gokkers onder ons een nieuwe foto van het stel.
Het lijkt er op dat ze ook dit jaar weer heel traditioneel kiezen voor een boer en een boerin. Maar of dat werkelijk zo is? Deze foto verhult nog wel het een en ander, maar wie weet in combinatie met de andere foto van vorige week? Weet je al wie het Boerenpaar 2018 gaat worden en wil je een gokje wagen. Er staat een bak Budels Pilsener te wachten voor diegene die het goede antwoord weet te melden. Als er meer dan één het weten, zal een deze bak Budels Pilsener worden verloot door Prins Johan I en Prinses Monique bij de bekendmaking tijdens Ut Get Beginne. De naam met jouw Boerenpaar kun je insturen naar info@buulderbuk.nl met de vermelding van Boerenpaar 2018 en natuurlijk je naam en eventueel adres. Natuurlijk wil je er live bij zijn, en zien we je graag op de elfde van de elfde vanaf 19.11 uur op het Capucijnerplein bij Ut Get Beginne.

Powered by Blog Grabber