Wie wordt  Prins, Prinses of Prinsenpaar van Buul?

Als jij al heel zeker weet wie er Prins, Prinses of Prinsenpaar van de Buulder Buk worden dan heb je de navolgende tips waarschijnlijk helemaal niet nodig. Dan kun je de gok zondermeer een keer wagen en…Wie wordt  Prins, Prinses of Prinsenpaar van Buul?

17-11-2017 11:00 – Ingezonden door Redactie

Als jij al heel zeker weet wie er Prins, Prinses of Prinsenpaar van de Buulder Buk worden dan heb je de navolgende tips waarschijnlijk helemaal niet nodig. Dan kun je de gok zondermeer een keer wagen en jouw naam of namen als het om een paar gaat alvast in gaan sturen naar info@buulderbuk.nl. Wij zijn in elk geval heel erg benieuwd of er al mensen zijn die het nu al weten. Natuurlijk willen we jullie in het raden een stukje op weg helpen. We hebben van de nieuwe drager van skepter en prinsenketting al een foto en 5 eerste tips mogen ontvangen.
–    Is regelmatig in het buitenland.
–    Draait al jaren mee.
–    Kunt hem/haar/ze vinden op de kermis.
–    Staat dicht bij het vuur.
–    Is sportief.
Weet jij nu zeker op wie al deze hints van toepassing zijn dan stuur het maar in. Wil je nog meer tips, dan kun je nog een weekje wachten. Op zaterdag 9 december aanstaande zal het huidige prinsenpaar de skepter van het Bokkernrijk overdragen aan hun opvolging tijdens het prinsenbal. Onder de goede inzenders zal een bak Budels gerstenat van de brouwer worden verloot.

Powered by Blog Grabber