Woensdag activiteitenmiddag voor de jeugd

De woensdagmiddagen staan bij het limburgs openluchtmuseum speciaal in het teken van de activiteiten voor de jeugd. Op deze woensdag gaan de kinderen op bezoek bij de textiel groep. Dat betekent dat de…Woensdag activiteitenmiddag voor de jeugd

25-09-2017 11:51 – Ingezonden door Redactie

De woensdagmiddagen staan bij het Limburgs openluchtmuseum speciaal in het teken van de activiteiten voor de jeugd. Op deze woensdag gaan de kinderen op bezoek bij de textiel groep. Dat betekent dat de kinderen mogen weven, spinnen, borduren, breien, beetje kantklossen en  breien met de breivork. Het is gezellig in de linnenkamer waar de linnendames oude tijden laten herleven en de kinderen mogen hun werkstukje meenemen naar huis.
Klaar met vlechten of meer zin in andere creatieve bezigheden? dan snel nog gaan schilderen in het ouderwetse schooltje. Op een echt linnen doek met acrylverf aan de slag. Het is vooral belangrijk van te voren te bedenken wat en voor wie je gaat schilderen. De verrassing is dan het allergrootste!

Het Limburgs openluchtmuseum Eynderhoof is geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over de activiteitenagenda en de verdere mogelijkheden is te vinden op www.eynderhoof.nl

Powered by Blog Grabber