Women on Wheels

Fietsvereniging Women on Wheels kijkt ook dit jaar weer terug op een prachtig fiets seizoen. Met een mooie doorstart van twee groepen. Dames die pas beginnen met fietsen krigen zo een unieke kans om rustig…Women on Wheels

29-09-2017 10:56 – Ingezonden door Redactie

Fietsvereniging Women on Wheels kijkt ook dit jaar weer terug op een prachtig fiets seizoen. Met een mooie doorstart van twee groepen. Dames die pas beginnen met fietsen krigen zo een unieke kans om rustig op te starten en te ervaren hoe het is om in een groep te kunnen fietsen. Dankzij Beelen Dakmaterialen, Fitlife, De Wielerbaan, PBC reiniging en Individu fietsen we weer in hele mooie fietskleding waar we supertrots op zijn. Daarom willen wij namens iedereen van WOW graag alle sponsoren bedanken die dit weer hebben mogelijk gemaakt. Mocht je interesse hebben als dame om een keer deel te nemen ben je van harte welkom in het fiets seizoen 2018. Kijk op Facebook (fietsvereniging Women on Wheels) of e-mail naar sonja.beelen@gmail.com

Powered by Blog Grabber