Workshop D’n Zoete inval

Trefpunt d’n Zoete inval in Gastel organiseert vrijdag 10 november een workshop over het gebruik van social media. Dit wordt verzorgd door enkele studenten van het Summa college. Iedereen is van harte welkom en als je zelf een laptop of tablet hebt dan breng hem mee zodat er ook geoefend kan worden….Workshop D’n Zoete inval

09-11-2017 14:37 – Ingezonden door Redactie

Trefpunt d’n Zoete inval in Gastel organiseert vrijdag 10 november een workshop over het gebruik van social media. Dit wordt verzorgd door enkele studenten van het Summa college. Iedereen is van harte welkom en als je zelf een laptop of tablet hebt dan breng hem mee zodat er ook geoefend kan worden. Er zijn ook enkele laptops en tablets beschikbaar om gebruik van te maken. De workshop gaat door van 10 tot 12 uur in de Schaapskooi in Gastel. Deelname is gratis.

Powered by Blog Grabber