Workshops vertellen, monologen en dialogen

Heezenaar Dick van der Pijl wil zijn ervaring als verhalenverteller graag delen. Met zijn kenmerkende enthousiasme nodigt hij maximaal acht deelnemers uit om in een serie van tien lessen het verteltalent…Workshops vertellen, monologen en dialogen

24-07-2017 15:02 – Ingezonden door Redactie

Heezenaar Dick van der Pijl wil zijn ervaring als verhalenverteller graag delen. Met zijn kenmerkende enthousiasme nodigt hij maximaal acht deelnemers uit om in een serie van tien lessen het verteltalent in jezelf te ontdekken of verder te ontwikkelen. Dick heeft de Theaterschool in Brussel en De kleine Academie doorlopen. Hij heeft aan de Vertelacademie lessen gevolgd en internationale projecten gedaan. De lessen zijn op tien opeenvolgende maandagen van 20:00 tot 22:15 uur in Cultuurtuinhuis de Schoenendoos in Heeze en de start is op 4 september. Meer info via schoenendoospost@gmail.com

Powered by Blog Grabber