Workshops voor mantelzorgers

Op 30 november organiseert het Steunpunt Mantelzorg Cranendonck in samenwerking met de GGZE twee workshops voor mantelzorgers.Workshops voor mantelzorgers

19-10-2017 13:47 – Ingezonden door Redactie

Op 30 november organiseert het Steunpunt Mantelzorg Cranendonck in samenwerking met de GGZE twee workshops voor mantelzorgers.
Zo is er de workshop ‘Jouw Leven in Balans’. Ben jij iemand die veel ballen in de lucht houdt? Heb je het, naast alle dagelijkse werkzaamheden, druk met de zorg van een naaste? Pieker je veel, ben je moe? Schrijf je dan in voor de workshop! Op een speelse en aantrekkelijke manier ga je in een groep aan de slag met jouw balans.

De tweede workshop is ‘Grenzen stellen’. Het klinkt zo eenvoudig: ‘grenzen stellen’ en ‘nee zeggen’. Het is belangrijk maar in de praktijk blijkt het vaak lastig. Hoe stel je grenzen en hoe zeg je “nee”, zonder je schuldig te voelen of in een conflict terecht te komen? Is dit te leren? In deze workshop krijgt u niet alleen informatie, maar gaat u ook zelf aan de slag om uw eigen grenzen beter te leren kennen en leert u manieren om deze duidelijk te maken, voor uzelf en voor anderen. De twee workshop worden gegeven op donderdag 30 november. De workshop ‘Jouw leven in balans’ gaat door tussen 10 en 12 uur, de workshop ‘Grenzen stellen’ van 14 uur tot 16 uur. Men kan zich voor één óf voor beide workshops aanmelden. De deelname is gratis.  De workshops vinden plaats in De Borgh in Budel. Aanmelden kan via de site www.goedbezigcranendonck.nu  

Powered by Blog Grabber