Zanggroep Switch organiseert ZomerZangFestival

Zanggroep Switch uit Leende organiseert op zondagmiddag 9 juli a.s. weer haar ZomerZangFestival. Dit doet zij samen met gemengd koor Stage Fright uit Lierop, shantygroep Aan Paol 60 uit Nederweert en muziekvereniging…Zanggroep Switch organiseert ZomerZangFestival

03-07-2017 08:58 – Ingezonden door Redactie

Zanggroep Switch uit Leende organiseert op zondagmiddag 9 juli a.s. weer haar ZomerZangFestival. Dit doet zij samen met gemengd koor Stage Fright uit Lierop, shantygroep Aan Paol 60 uit Nederweert en muziekvereniging Sambuca uit Leende.
De muzikale middag vindt plaats bij Brasserie Gezellig, Langstraat 8 in Leende. Het ZomerZangFestival begint om 13.00 uur. Na het slotakkoord kan iedereen, onder het genot van een drankje, nog gezellig met elkaar napraten. Ook kinderen zijn deze middag van harte welkom. Brasserie Gezellig heeft een grote tuin met speelgelegenheid.
De toegang is gratis.

Powered by Blog Grabber