Zangvereniging Kempengalm

De dames en heren van zangvereniging De Kempengalm repeteren nog elke maandagavond met veel enthousiasme in Onze School op het oude en nieuwe repertoire.Zangvereniging Kempengalm

18-10-2017 13:51 – Ingezonden door Redactie

De dames en heren van zangvereniging De Kempengalm repeteren nog elke maandagavond met veel enthousiasme in Onze School op het oude en nieuwe repertoire.

Dat nieuwe repertoire willen ze graag ten gehore brengen op het Kerstkoffieconcert wat plaats zal vinden op zondag 17 december. Het was al jaren gebruikelijk dat het koor op Kerstavond de H. Mis verzorgde in de Gertrudiskerk, maar dit gaat komende Kerst niet gebeuren.
Zoals in vele kerken worden de missen door 1 priester verzorgd en dat is voor de  Corneliusparochie niet anders. Daarom vervallen er missen, zo ook in Maarheeze. Het koor heeft wel het Lenteconcert in de planning. De juiste datum en het tijdstip volgt later. De Kempengalm zingt al ruim 50 jaar met en voor mensen van Maarheeze. Draagt u hen een warm hart toe? Breng dan uw stem uit voor het koor, bij de Rabo actie Samen Sterker. Bent u geïnteresseerd en heeft u zin om mee te komen zingen, of gewoon een keer te luisteren? Iedereen is van harte welkom op maandagavond van 20 tot 22 uur. De koffie staat klaar in Onze School aan de Stationsstraat in Maarheeze.

Powered by Blog Grabber