Zelf muziek maken op je keyboard

Zou ik dat ook kunnen? Stel je voor dat je zelf muziek gaat maken. Niet zomaar muziek, maar rock of pop of country of musical of jazz of schlagermuziek of gewoon liedjes spelen. En dat alles ook nog eens…Zelf muziek maken op je keyboard

20-11-2017 14:45 – Ingezonden door Redactie

Zou ik dat ook kunnen? Stel je voor dat je zelf muziek gaat maken. Niet zomaar muziek, maar rock of pop of country of musical of jazz of schlagermuziek of gewoon liedjes spelen. En dat alles ook nog eens geweldig goed klinkt. Gewoon bij jouw thuis. Dat is allemaal mogelijk op een keyboard, ongeacht je leeftijd.

John Hoevenaars heeft al meer dan 30 jaren ervaring in het geven van keyboardlessen aan huis. John verzorgt keyboardlessen aan huis voor iedereen van alle leeftijden. Er is geen enkele voorkennis van muziek of notenleer vereist, alles wordt immers mondjesmaat aangeleerd. Iedere week komt John aan huis voor een les van twintig of dertig minuten. Om de vaardigheden sneller onder de knie te krijgen, krijgt iedere leerling opdrachten en oefeningen. Iedereen kan stap voor stap het keyboardspelen onder de knie krijgen. Vergelijk het met klimmen van een ladder, de één komt tot sport 4, de ander tot sport 5, sommigen tot sport 14. Maar dat is niet het belangrijkste. Plezier beleven aan deze hobby staat voorop. “Ik vergeet de wereld om me heen” is één van de meest bekende uitspraken.

Het geven van lessen aan huis biedt tal van voordelen. Je hoeft immers zelf de deur niet meer uit om lessen te volgen. Ook worden zo reiskosten en lange wachttijden voor bijvoorbeeld ouders vermeden. Aangezien ieder keyboard anders is en andere mogelijkheden heeft, is het ook een pluspunt dat er steed op een eigen instrument gespeeld kan worden. Een keyboard is een erg veelzijdig instrument en dankzij het keyboard kan een leerling een enorme verscheidenheid aan muziekstijlen ontdekken en bespelen.

Bij John Hoevenaars is iedereen verzekerd van verantwoord keyboardles. John behaalde aan het conservatorium in Maastricht niet enkel zijn diploma voor docerend musicus, maar ook voor uitvoerend musicus. Omdat er ook keyboards zijn die zo veel mogelijkheden bieden dat de gebruiker er even niet doorheen komt geeft John ook éénmalige lessen om de meest dringende problemen het hoofd te bieden Dankzij zijn kennis en ervaring kan hij iedereen helpen met de werking en de opbouw van dit instrument.

John komt in verschillende regio’s keyboardles aan huis geven. Niet enkele in de volledige gemeente Hamont-Achel en Cranendonck, maar ook in Maarheeze, Leende, Someren (Heide en Eind) Lierop en Asten en in Weert, Nederweert en Ospel. In België komt John ook in Kaulille aan huis voor de lessen. Voor alle informatie kijk ook eens op www.keyboardles.be of www.facebook.com/Keyboardles

Inschrijven kan op ieder moment via de website of via John Hoevenaars op het nummer 06-42136094 of 0032 11 621862. Wees er snel bij want vol = vol.

Powered by Blog Grabber