Zomerconcert

Op zaterdag 8 juli vindt in openluchtmuseum Eynderhoof het Midzomerconcert plaats, georganiseerd door harmonie Pro Musica uit Nederweert-Eind. De harmonie vult het programma samen met zanggroep Young Forever en enkele solisten en zorgt daarmee voor een gezellig, avondvullend programma vol met heerlijke…Zomerconcert

07-07-2017 12:05 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 8 juli vindt in openluchtmuseum Eynderhoof het Midzomerconcert plaats, georganiseerd door harmonie Pro Musica uit Nederweert-Eind. De harmonie vult het programma samen met zanggroep Young Forever en enkele solisten en zorgt daarmee voor een gezellig, avondvullend programma vol met heerlijke luistermuziek. En dat allemaal in de prachtige ambiance van het limburg openluchtmuseum. Toegangsprijs is 6,00 euro inclusief koffie met vlaai. Aanvang 19.30 uur.

Powered by Blog Grabber