Zomerfeest Budel-Dorplein

Ook dit jaar is er weer een gezellig zomerfeest op basisschool St Andreas. Zondag 9 juli op het speelplein van de school barst het zomerfeest los. Vanaf 14.30 uur tot 19.00 uur is er volop muziek, hapjes, drankjes en een loterij. Leerlingen van St Andreas hebben samen met hun juffen hard geoefend om…Zomerfeest Budel-Dorplein

03-07-2017 08:53 – Ingezonden door Redactie

Ook dit jaar is er weer een gezellig zomerfeest op basisschool St Andreas. Zondag 9 juli op het speelplein van de school barst het zomerfeest los. Vanaf 14.30 uur tot 19.00 uur is er volop muziek, hapjes, drankjes en een loterij. Leerlingen van St Andreas hebben samen met hun juffen hard geoefend om een mooi optreden te laten zien. Iedereen is van harte welkom. Jullie komen toch ook?

Powered by Blog Grabber