Zomerse inloop voor mantelzorgers

Steunpunt Mantelzorg Verlicht organiseert in juli en augustus elke twee weken een ‘Zomerse inloop’ voor mantelzorgers. Op woensdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur zijn mantelzorgers welkom voor een kopje koffie of thee bij Hotel Hampshire Parkzicht, Alberdingk Thymstraat 18 in Eindhoven.Zomerse inloop voor mantelzorgers

03-08-2017 12:03 – Ingezonden door Redactie

Steunpunt Mantelzorg Verlicht organiseert in juli en augustus elke twee weken een ‘Zomerse inloop’ voor mantelzorgers. Op woensdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur zijn mantelzorgers welkom voor een kopje koffie of thee bij Hotel Hampshire Parkzicht, Alberdingk Thymstraat 18 in Eindhoven.

Verschillende organisaties die mantelzorgondersteuning bieden, verminderen hun activiteiten in de zomerperiode. Voor mantelzorgers kan dat een langere periode zijn zonder de gelegenheid om eventjes van de zorg bevrijd te zijn of om bij te praten met mensen in vergelijkbare situaties. Steunpunt Mantelzorg Verlicht organiseert daarom in deze maanden een inloopmoment.  

Eén keer in de twee weken, op woensdagochtend, worden mantelzorgers verwelkomd door een mantelzorgconsulent in Hotel Hampshire Parkzicht. De inloop is een ongedwongen gelegenheid om andere mantelzorgers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Bij een kopje koffie of thee kunnen zij ontspannen met elkaar praten over koetjes en kalfjes of over hun zorgsituatie. Mantelzorgers zijn welkom op woensdagochtend 19 juli en 2, 16 en 30 augustus. Je hoeft je niet aan te melden.

In deze vakantieperiode is er geen wekelijks inloopspreekuur. Mantelzorgers die behoefte hebben aan ondersteuning, kunnen een afspraak maken met een van de mantelzorgconsulenten.

Powered by Blog Grabber