Zomerstop bij Karateschool Yin Yang

De afgelopen week zijn de laatste examens afgenomen in de dojo’s in Budel en Eindhoven. De kandidaten werden gecheckt op hun achtergrondkennis van de Kyokushin karatestijl, het correct uitvoeren van de…Zomerstop bij Karateschool Yin Yang

07-07-2017 11:51 – Ingezonden door Redactie

De afgelopen week zijn de laatste examens afgenomen in de dojo’s in Budel en Eindhoven. De kandidaten werden gecheckt op hun achtergrondkennis van de Kyokushin karatestijl, het correct uitvoeren van de kata’s, de technieken met de Japanse benamingen, hun doorzettingsvermogen bij het opdrukken, de sit-ups, het vechten gedurende een tiental partijen en, “last but definitely not least”, het breken van planken middels vuist of traptechnieken, soms 2 tegelijk! Alle kandidaten zijn geslaagd voor hun examen en hebben hun hogere slip of band behaald. Een laatste groep van hogere banders gaan hun examen doen tijdens het 4-daagse Internationale Kyokushin Zomerkamp op sportcentrum Papendal van 7 tot en met 10 juli. Na dit fysiek zeer zware weekend, hoopt Yin Yang er een 2e Dan, een 1e Dan, een 1e kyu en meerdere 2e en 3e kyu’s bij te hebben. Dit betekent dat de karateschool meer karateka’s krijgt die les kunnen geven! Een mooie opsteker voor Yin Yang. Veel succes gewenst aan alle kandidaten!
De laatste lessen in de dojo’s vinden dit seizoen op 14 juli plaats. In verband met de zomervakantie vinden er geen karate trainingen plaats van: 15 juli tot en met 27 augustus. Volgende week zijn dus de laatste Kyokushin karatetrainingen in zowel Budel als Eindhoven. In de week  van 28 augustus gaan we weer met nieuwe energie van start. Tot dan. Voor informatie: Shihan Gerard van Kessel (6e Dan), tel 06-22771798, facebook of website: www.kyokusyinyang.nl

Powered by Blog Grabber