Zondag Rood-Wit’67/Plus 1 – Tuldania 1

Het 1e elftal had afgelopen zondag geen wedstrijd. Er werden wel inhaalwedstrijden gespeeld. Na 7 gespeelde wedstrijden is het zo dat Rood-Wit’67/Plus op doelsaldo onderaan staat met 6 punten. De laagste…Zondag Rood-Wit’67/Plus 1 – Tuldania 1

17-11-2017 09:43 – Ingezonden door Redactie

Het 1e elftal had afgelopen zondag geen wedstrijd. Er werden wel inhaalwedstrijden gespeeld. Na 7 gespeelde wedstrijden is het zo dat Rood-Wit’67/Plus op doelsaldo onderaan staat met 6 punten. De laagste 9 clubs staan dicht bij elkaar op de ranglijst. Tussen nummer 6 van boven en Rood-Wit’67/Plus zit slechts een verschil van 4 punten. De tegenstander van a.s. zondag Tuldania staat op een gedeelde 8e plaats. Zij hebben 9 punten (3 wedstrijden gewonnen en 4 verloren). Voor de Roodwitters wordt het weer eens tijd om een wedstrijd te winnen want alleen de eerste wedstrijd, thuis tegen SVSOS, werd gewonnen.

Powered by Blog Grabber