Zondaglunch in Ons Kwartier

Op zondag 1 oktober organiseert de Seniorenvereniging Maarheeze  weer de maandelijkse lunch in ons Kwartier. Een moment om alleen of met uw partner, vriend of vriendin, buur of familielid andere mensen te ontmoeten, gesprekken te voeren en dit alles onder het genot van een smakelijke lunch!Zondaglunch in Ons Kwartier

27-09-2017 10:00 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 1 oktober organiseert de Seniorenvereniging Maarheeze  weer de maandelijkse lunch in ons Kwartier. Een moment om alleen of met uw partner, vriend of vriendin, buur of familielid andere mensen te ontmoeten, gesprekken te voeren en dit alles onder het genot van een smakelijke lunch!

U begint met een heerlijk glas Prosecco of Jus ‘d Orange. Dan staat een buffet voor u klaar met een ruim assortiment brood. Er is een keuze in kaas, vleeswaren, salades, zoetigheden en gerookte zalm. Bovendien is er een wisselende samenstelling van buitenlandse kazen en als extra een  warm of koud gerechtje en als afsluiting is er een lekker dessert.  De koffie en thee is bij de prijs inbegrepen. Andere dranken zijn voor eigen rekening. Leden betalen voor deze lunch € 8,50 en de niet-leden € 10,50.  De lunch start om 12 uur en eindigt omstreeks 15 uur. U kunt zich opgeven en betalen t/m dinsdag 26  september. Dit kunt u doen bij een gastvrouw of gastheer in “Ons Kwartier” van “Onze School”. Eventuele dieetwensen kunt u gelijk doorgeven. “Ons Kwartier” is open op maandag t/m vrijdag van 10 uur tot zeker 16.30 uur. Meer info? Bel naar Marijke Keizer via  0031 495-594292.

Powered by Blog Grabber