Zonnebloem bezoekt klooster Weert

In Weert in de Maasstraat ligt reeds vele eeuwen het klooster van de zusters Birgittinessen. Sinds enkele jaren zet het klooster, op afspraak, zijn deuren ook open voor bezoekers. De Zonnebloem afdeling…Zonnebloem bezoekt klooster Weert

27-09-2017 08:27 – Ingezonden door Redactie

In Weert in de Maasstraat ligt reeds vele eeuwen het klooster van de zusters Birgittinessen. Sinds enkele jaren zet het klooster, op afspraak, zijn deuren ook open voor bezoekers. De Zonnebloem afdeling Budel was er te gast voor een diner, een rondleiding en  een gebed in de kapel. Na het heerlijke eten was er een rondleiding door de kapel, de eetzaal, de gastenkamers en overige ruimtes. Hierna ging men de prachtige tuin bezoeken, een oase van rust in het centrum van Weert met een grote fraaie grotkapel. Er was ook een ontmoeting met zusters die reeds meer dan 50 jaar in het klooster woonden. De volgende activiteit is op 3 oktober. Er is een kienmiddag met mooie prijzen in Gemeenschapshuis De Reinder te Budel-Schoot.

Powered by Blog Grabber