Afscheid van ‘oude garde’ bij vv Maarheeze

Op vrijdag 23 juni as organiseert vv Maarheeze een afscheidswedstrijd speciaal voor haar leden uit de selectie die vanwege “pensioengerechtigde” leeftijd plaats willen maken voor jeugdig talent. Nog één…Afscheid van ‘oude garde’ bij vv Maarheeze

22-06-2017 15:32 – Ingezonden door Redactie – Foto’s Mieke Mulder

Op vrijdag 23 juni as organiseert vv Maarheeze een afscheidswedstrijd speciaal voor haar leden uit de selectie die vanwege “pensioengerechtigde” leeftijd plaats willen maken voor jeugdig talent. Nog één keer zullen Nisandro Estanista, Mike v.d. Bragt, Carlo Govers en Sander Hulsen de voetbalschoenen aantrekken om in een zogenaamde “afscheidswedstrijd” voor eigen publiek te schitteren. Een afscheidswedstrijd die ook in het teken staat van het afscheid nemen van Nisandro Estanista. Na 9 seizoenen succesvol de kleuren van het vaandelteam van vv Maarheeze te hebben verdedigd heeft Nisandro Estanista op 37-jarige leeftijd besloten zijn prestatieve voetbalcarrière te beëindigen.
Tevens zal bij deze wedstrijd ook onze hoofdtrainer Leon Wassenberg voor de laatste keer op de bank van vv Maarheeze plaats nemen. Na 3 jaar hoofdtrainer bij vv Maarheeze te zijn geweest ziet hij zijn inspanningen beloond met een prachtige promotie naar de 3e klasse.

We willen dan ook alle leden, sponsoren, voetballiefhebbers en supporters van vv Maarheeze van harte uitnodigen om as vrijdag 23 juni  het succesvolle seizoen,  na de promotie naar de 3e klasse, met zijn allen feestelijk af te sluiten. De afscheidswedstrijd staat gepland vanaf 19.30 uur, waarna de 3e helft feestelijk gevierd zal worden in de kantine op Sportpark De Romrijten.

Foto’s Mieke Mulder

Powered by Blog Grabber