Attracties Kermis Weert 2017 bekend

Het moment waar veel kermisliefhebbers naar uitkeken is daar. De attractielijst van Kermis Weert 2017 is bekend.Attracties Kermis Weert 2017 bekend

14-09-2017 11:32 – Ingezonden door Redactie

Het moment waar veel kermisliefhebbers naar uitkeken is daar. De attractielijst van Kermis Weert 2017 is bekend. Ook dit jaar verwelkomt Weert een aantal nieuwe attracties. De kermis vindt plaats van vrijdag 22 tot en met woensdag 27 september 2017.

Voor iedereen wat wils
Zoals elk jaar is de kermis in Weert een volksfestijn voor jong en oud. Een draaimolen, autoscooter, break dance, polyp en glijbaan zullen natuurlijk niet ontbreken. Ze horen net als de suikerspinnen en befaamde curryworsten bij de Weerter kermis.

Nieuwe attracties
Zoek je het graag hoger op, of ben je een echte thrillseeker? Ook dan kom je dit jaar aan je trekken. Op het Bassin komt de roll-over Der Commander. Ook het meest uitgebreide en onlangs gerestylede funhouse Heroes City XXL staat op dit kermisplein.

Op kermisplein Kasteelplein is de vernieuwde Sky Wheel de absolute blikvanger. Vanuit het 40 meter hoge reuzenrad werp je weer een adembenemende blik over de groenste regio van de wereld. Het letterlijke hoogtepunt van de kermis vind  je dit jaar op kermisplein Markt. De St. Martinustoren krijgt een tijdelijk broertje in de vorm van de nieuwe View Tower. In een mooi verlichte toren stijg je met meerdere passagiers langzaam ronddraaiend naar zo’n 80 meter hoogte. Op kermisplein Langpoort staat de nieuwe attractie Lost Escape Adventure. In deze familie-attractie wandel je door de gangen van een ondergrond verlaten laboratorium. Ook moet je opdrachten oplossen om te kunnen ontsnappen.
Geniet je van kriebels in de buik? Dan is de nieuwe Playball Flipper op kermisplein de Dries een absolute aanrader. In deze prachtig gedecoreerde draaischijf met gondels kantel en draai je tegelijk.
Natuurlijk is er veel meer te beleven op de kermis in Weert. Ook dit jaar staan er 130 attracties verdeeld over 7 kermispleinen. De volledige attractielijst is vandaag te vinden via www.kermisweert.nl.

Publieksprijs
Ook dit jaar kan het publiek stemmen op de favoriete groot vermaak attractie. Vanaf kermisvrijdag 22 september tot en met zondag 24 september 2017 kun je stemmen via de website www.kermisweert.nl.
Voor meer info: www.kermisweert.nl of kijk op twitter (@kermisweert), Facebook (@KermisWeert) of Instagram (@KermisWeert)

Powered by Blog Grabber