Bedevaartreis Okra St.Huibrechts-Lille en Herent Neerpelt

Afgelopen week was Okra St.H.Lille en Okra Herent op bedevaart in Kortenbos. Okra Neerpelt centrum sloot aan voor de misviering, die werd voorgegaan door onze proost. Na de misviering hadden we een afspraak…Bedevaartreis Okra St.Huibrechts-Lille en Herent Neerpelt

30-05-2017 11:25 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen week was Okra St.H.Lille en Okra Herent op bedevaart in Kortenbos. Okra Neerpelt centrum sloot aan voor de misviering, die werd voorgegaan door onze proost. Na de misviering hadden we een afspraak bij ‘Stayen’. Daar stond ons een heerlijke maaltijd te wachten. Daarna was er een rondleiding op en rond het voetbalveld van STVV. Het was voor velen een openbaring wat er allemaal rond een voetbalploeg gebeurd. Na deze rondleiding gingen we richting de brouwerij van Wilderen. Hier werd er nog een heerlijk pintje gedronken waarna we tevreden terug huiswaarts reden. De voorzitter bedankte de aanwezigen voor hun deelname en hoopt ze allen terug te zien bij een volgende gelegenheid.

Powered by Blog Grabber