“Beleef de Plattelandsdag”

Op zondag 25 juni organiseert ZLTO afdeling Groote Heide samen met Manege Kluizerheide “Beleef de Plattelandsdag”. De familie Jansen laat je graag zien wat er dagelijks gebeurt op hun manegebedrijf.“Beleef de Plattelandsdag”

23-06-2017 09:41 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 25 juni organiseert ZLTO afdeling Groote Heide samen met Manege Kluizerheide “Beleef de Plattelandsdag”. De familie Jansen laat je graag zien wat er dagelijks gebeurt op hun manegebedrijf.  Er zijn vele demonstraties zoals om 14.00 u. de dressuurdemonstratie met een prachtig Fries paard door Renske Gravendeel. Ook is er een boerenspeelparadijs waar je het strokasteel vindt, een hoefsmid laat je zien hoe je de hoeven van paarden verzorgt en er is op deze dag een spannende dressuur- en springwedstrijd gaande. We nodigen je van harte uit op Manege Kluizerheide, Maastrichterweg 215 in Valkenswaard. De dag begint om 11:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Entree is gratis! Download de speciale kleurplaat via www.zlto.nl/grooteheide, lever deze op zondag 25 juni in en maak kans op mooie prijzen!

Powered by Blog Grabber