Boeken/platenmarkt KVW Budel

Zondag 17 september a.s. organiseert de stichting KVW Budel weer haar jaarlijkse boeken/platenmarkt. Op deze markt wordt ook in beperkte mate speelgoed aangeboden. De markt wordt gehouden in de opslagruimte van KVW Budel, Klein-Schoot 38 te Budel-Schoot en duurt van 10.30 tot 14.00 u. De inkom is gratis…Boeken/platenmarkt KVW Budel

15-09-2017 13:47 – Ingezonden door Redactie

Zondag 17 september a.s. organiseert de stichting KVW Budel weer haar jaarlijkse
boeken/platenmarkt. Op deze markt wordt ook in beperkte mate speelgoed aangeboden. De markt wordt gehouden in de opslagruimte van KVW Budel, Klein-Schoot 38 te Budel-Schoot en duurt van 10.30 tot 14.00 u. De inkom is gratis en de opbrengst komt ten goede aan de activiteiten van het kindervakantiewerk. Er is weer een grote keuze aan kinderboeken, oorlogsboeken en romans ed.

Powered by Blog Grabber