Bonsai Vereniging Noord en Midden Limburg

Bonsai Vereniging Noord en Midden Limburg organiseert op zondag 4 juni en maandag 5 juni (eerste en tweede Pinksterdag) de tiende Bonsai tentoonstelling in het Natuur en Milieucentrum De IJzeren Man te Weert. U bent van harte welkom van 13.00 uur tot 17.00 uur . De entree is gratis!Bonsai Vereniging Noord en Midden Limburg

03-06-2017 09:27 – Ingezonden door Redactie

Bonsai Vereniging Noord en Midden Limburg organiseert op zondag 4 juni en maandag 5 juni (eerste en tweede Pinksterdag) de tiende Bonsai tentoonstelling in het Natuur en Milieucentrum De IJzeren Man te Weert. U bent van harte welkom van 13.00 uur tot 17.00 uur . De entree is gratis!
 
Op onze Bonsai tentoonstelling kunt U kennis maken met de hobby van de leden van onze vereniging! Er worden schitterende bomen tentoongesteld  in diverse stijlen en enkele bomen staan zelfs in bloei. Als specialiteit wordt dit jaar een Shohin opstelling geplaatst, dit zijn super kleine Bonsai bomen van max. 15 cm. Nieuw dit jaar: er is een verkoop stand met startmateriaal, pre-Bonsai, potten en schalen en Bonsai gerelateerde artikelen. Er wordt ook aan bomen gewerkt en onze leden geven U uitleg over de diverse technieken die we toepassen om een Bonsai zijn karakteristieke uitstraling te geven die hem zo uniek maakt! Wij beantwoorden graag Uw eventuele vragen, ook vragen over Uw eigen Bonsai, tuinplant of kuipplant beantwoorden wij graag. Ook kunt U de eigen Bonsai meenemen om te bespreken.
 
Misschien kunnen wij U interesseren voor onze hobby. Onze Bonsai Vereniging Noord en Midden Limburg  houdt iedere tweede zondagmorgen van de maand in Steyl-Tegelen haar bijeenkomst.
 
Voor meer informatie bekijk eens onze bovengenoemde website. Graag heten wij U op eerste en tweede Pinkersterdag van harte welkom in Natuur en Milieucentrum De IJzeren Man, Geurtsvenweg 4, 6006 SN Weert.

Powered by Blog Grabber