­­Bosch Car Service Auto Vlassak klaar voor de zomer

Voor vakantiegangers die onderweg niet door pech of andere mankementen – zoals een haperende airco – willen worden verrast, is het verstandig om hun auto, camper of caravan aan een vakantiecheck te onderwerpen….­­Bosch Car Service Auto Vlassak klaar voor de zomer

04-06-2017 11:53 – Ingezonden door Redactie

Voor vakantiegangers die onderweg niet door pech of andere mankementen – zoals een haperende airco – willen worden verrast, is het verstandig om hun auto, camper of caravan aan een vakantiecheck te onderwerpen. Bosch Car Service Auto Vlassak in Budel heeft hiervoor alles in huis. ­

Auto Vlassak is al vele jaren een begrip in Budel en omgeving. Het merk-onafhankelijke Bovag-bedrijf is aangesloten bij de serviceformule van Bosch Car Service. Dit betekent dat het Budelse autobedrijf moet voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Mede hierdoor zijn een betaalbare kwaliteit en persoonlijke service gewaarborgd bij Auto Vlassak.

Auto Vlassak, dat in de jaren tachtig het levenslicht zag, is van huis uit gespecialiseerd in Volkswagen en Audi. In de loop der jaren heeft het bedrijf een bredere opzet gekregen en zijn ook alle andere merken welkom voor onder meer reparaties, APK-keuringen, schadeherstel, onderhoud, een vakantiecheck (zowel voor de zomer als winter), en ruitreparatie. Ook het oplossen van elektronische storingen is voor Auto Vlassak geen probleem. Dit geldt niet alleen voor personenauto’s, maar ook voor leasewagens van alle leasemaatschappijen waaronder ook van Mossel Leasing, lichte bedrijfswagen en campers.

Vakantiecheck
Vakantiegangers kunnen bij het autobedrijf onder meer terecht voor een gratis vakantie- en/of aircocheck voor hun auto, caravan of camper. Bij een vakantiecheck worden onder meer de banden, de accu, het onderstel, alle vloeistoffen en de airco gecontroleerd. Daarnaast is het mogelijk om Bosch pechhulp af te sluiten, met onder meer Europese dekking en vervangend vervoer.

Het allround autobedrijf is door de Bovag erkend, zowel op het gebied van auto’s als aanhangwagens. Dit betekent dat de medewerkers van Vlassak ook reparaties en Bovag-keuringen verrichten voor aanhangwagens, paardentrailers, vouwwagens en caravans (onderstel). Verder verzorgt Auto Vlassak ook de opslag en levering van winter- en zomerbanden.
De professionele en ruime werkplaats aan de Burgemeester van Houtstraat 27 beschikt over verschillende werkplekken voorzien van de nieuwste testapparatuur. Daardoor kan er gemakkelijk aan meerdere auto’s tegelijk worden gewerkt. Klanten worden ondertussen op weg geholpen met een gratis leenauto.
Ook bij de verkoop van occasions is het bedrijf breed georiënteerd. De autowens van de klant staat daarbij telkens voorop. Desgewenst gaat Auto Vlassak in opdracht op zoek naar de gewenste auto.

Bosch Car Service
Auto Vlassak is aangesloten bij Bosch Car Service, de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Bij Bosch Car Service kunnen automobilisten niet alleen terecht voor pechhulp, maar ook voor autofinanciering, verlengde garantie en een autoverzekering.

Duurzaamheid

Alle bijna vierhonderd bedrijven van het Bosch Car Service netwerk zijn vanaf december 2015 Erkend Duurzaam gecertificeerd. Het certificaat is voor Bosch een erkenning van de duurzame inspanningen die alle Bosch Car Service-bedrijven leveren.
De samenwerking tussen Bosch Car Service en Erkend Duurzaam werd eind april 2015 ondertekend. Doelstelling is dat de komende jaren bij alle bedrijven uit het Bosch Car Service netwerk een duurzaamheidsscan wordt uitgevoerd. Deze scan helpt ondernemers duurzaamheid inzichtelijk te krijgen, de interne bedrijfsvoering te verbeteren en de in- en externe communicatie over duurzaamheid op te starten of aan te scherpen.

Bosch Car Service Auto Vlassak is gevestigd aan de Burgemeester van Houtstraat 27 in Budel.
Meer info: tel. 0031(0)495-491622, e-mail: info@autovlassak.nl, www.autovlassak.nl

Powered by Blog Grabber