Brandveilig leven

Heb je als mantelzorger wel eens behoefte aan een luisterend oor of gewoon een moment voor jezelf? Wil jij ook ervaringen uitwisselen met andere mantelzorgers en informatie krijgen over actuele zorgthema’s?Brandveilig leven

06-06-2017 08:41 – Ingezonden door Redactie

Heb je als mantelzorger wel eens behoefte aan een luisterend oor of gewoon een moment voor jezelf? Wil jij ook ervaringen uitwisselen met andere mantelzorgers en informatie krijgen over actuele zorgthema’s?
 
Op woensdag 7 juni van 10.00 tot 11.30 uur in de bibliotheek Weert. Het thema is Brandveilig leven. Een medewerker van de brandweer Weert vertelt over brandpreventie. Hoe houd je het risico op brand zo klein mogelijk? En wat doe je als er dan toch brand zou ontstaan?
Deelname is gratis. Graag van tevoren aanmelden op www.bibliocenter.nl  Adres: Wilhelminasingel 250 Weert.
 
 
Wat is een mantelzorgbijeenkomst?
Bibliocenter organiseert samen met Punt Welzijn maandelijkse ontmoetingsbijeenkomsten voor en door mantelzorgers in de gemeente Weert. Onder het genot van een kopje koffie kun je met andere mantelzorgers in gesprek over herkenbare ervaringen. Vaak is er een thema en word je geïnformeerd over actuele zorgthema’s.

Powered by Blog Grabber