BTV organiseert weer Combinatietoernooi

Vorig jaar organiseerde BTV voor het eerst de vernieuwde versie van het alom bekende combinatietoernooi. Sinds 2016 wordt dit regionale toernooi in het voorjaar gespeeld in plaats van in het najaar. Ook…BTV organiseert weer Combinatietoernooi

19-06-2017 08:53 – Ingezonden door Redactie

Vorig jaar organiseerde BTV voor het eerst de vernieuwde versie van het alom bekende combinatietoernooi. Sinds 2016 wordt dit regionale toernooi in het voorjaar gespeeld in plaats van in het najaar. Ook dit jaar wordt dit succesvolle toernooi gespeeld en wel op donderdag 29 juni, vrijdag 30 juni en zaterdag 01-07-2017. Dit 25+ toernooi wordt gehouden op de banen van de Budelse Tennisvereniging aan de poelderstraat 4a te Budel. Er wordt gespeeld in de categorieën Damesdubbel, Herendubbel en gemengddubbel. Bovendien is er in elke categorie een aparte klasse 55+.
Deelname staat open voor iedereen van 25 jaar en ouder. Er worden door alle deelnemers 3 wedstrijden van 2 sets gespeeld. Mocht U een dag niet kunnen…. Geen probleem want U mag verhinderingen opgeven waarmee de organisatie rekening houdt. Alleen inschrijven kan ook, de organisatie zal dan proberen een leuke tennispartner voorU te vinden.
Het toernooi wordt omlijst met gratis hapjes voor iedereen. Ter ondersteuning van onze jeugd wordt er een tombola georganiseerd met prachtige prijzen. Op donderdag en vrijdag zal er een kleine trekking plaatsvinden en op zaterdag na de prijsuitreiking (omstreeks 1800 u.) gaan de grotere prijzen naar de gelukkigen. Inschrijven kan via : www.toernooi.nl. Voor meer info: zie onze site: www.budelsetv.nl  of bel : E. Brouns tel. 0031 495-494928

Powered by Blog Grabber