Budelse volleybalster Yvon Beliën naar Turkije

Volleybalster Yvon Beliën uit Budel vervolgt haar carrière in de Turkse competitie. Beliën maakt de overstap vanuit de Italiaanse Serie A naar Bursa Büyüksehir Belediyespor Kulübü, of korter Bursa BB….Budelse volleybalster Yvon Beliën naar Turkije

15-06-2017 15:22 – Ingezonden door Redactie

Volleybalster Yvon Beliën uit Budel vervolgt haar carrière in de Turkse competitie. Beliën maakt de overstap vanuit de Italiaanse Serie A naar Bursa Büyüksehir Belediyespor Kulübü, of korter Bursa BB. Na Anne Buijs is Beliën de tweede Nederlandse die volgend jaar nieuw is in de Turkse competitie. Beliën verlaat na twee seizoenen het Italiaanse Liu Jo Nordmeccanica Modena, waar ze tweemaal zilver won in de competitie. Bursa werd vijfde in de Turkse competitie vorig seizoen. De Budelse  is de vierde Nederlandse speelster na Lonneke Sloetjes, Maret Balkestein-Grothues en Anne Buijs.

Op de foto Yvon Belien met burgemeester Marga Vermue. Archieffoto van DeMeus

Powered by Blog Grabber