Café Toon Doodgewoon

Woensdag 7 juni zal ’s avonds van 19.30 uur tot 21.30 uur de tweede bijeenkomst van Café Doodgewoon in 2017 plaatsvinden in het Toon Hermans Huis, Graaf Jacobstraat 1 in Weert.Café Toon Doodgewoon

31-05-2017 06:52 – Ingezonden door Redactie

Woensdag 7 juni zal ’s avonds van 19.30 uur tot 21.30 uur de tweede bijeenkomst van Café Doodgewoon in 2017 plaatsvinden in het Toon Hermans Huis, Graaf Jacobstraat 1 in Weert. Gezien de beperkte ruimte bij het Toon Hermans Huis is aanmelding vooraf noodzakelijk, tijdens openingstijden, via 0031 495 – 541444 of via cafedoodgewoon@toonhermanshuisweert.nl.
 
Eén van de zekerheden in ons leven is,  dat we geboren worden en dat we sterven. Het verdriet dat met dit laatste gepaard gaat, zouden we met name onze kinderen graag be¬spa¬ren. Als betrokken volwassene is het heel naar om te ervaren dat kinderen en jongeren met zo’n groot verdriet worden geconfronteerd en daar hun weg in moeten zien te vinden.  Je kunt het verdriet niet wegnemen maar hoe kan je ze helpen om te gaan met een groot verlies? Een belangrijke rol daarvoor is weggelegd voor de ouders, maar ook leerkrachten kunnen een belangrijke bijdrage leveren.
 
Ine Spee, gespecialiseerd in het bijstaan van kinderen en volwassenen die met een schokkende gebeurtenis te maken krijgen gaat in haar lezing in op de mogelijkheden die ouders en betrokken professionals ebben, om kinderen en jongeren in een verdrietige periode van hun leven te ondersteunen.
 
Tijdens en na de inleiding is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten, vragen te stellen en na te praten  onder het genot van een kopje koffie of thee. Iedereen is welkom!
Het Toon Hermans Huis  is open vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis.  Wel staat er een spaarvarken waarin u een vrijwillige bijdrage kunt doen.
Voor informatie: Lucky Grave 0031 495-543461

Powered by Blog Grabber