Carnaval eens héél anders vieren? Meld je aan!

Jongens en meisjes uit Maarheeze die in groep 7 of 8 zitten, krijgen de gelegenheid om op een unieke manier het carnavalsseizoen 2017-2018 te gaan beleven! Kinderen uit groep 8 maken namelijk kans om namens de Muuzevangers te worden uitgekozen als jeugdprins, jeugdprinses of jeugdadjudant óf ze kunnen…Carnaval eens héél anders vieren? Meld je aan!

10-09-2017 17:21 – Ingezonden door Redactie

Jongens en meisjes uit Maarheeze die in groep 7 of 8 zitten, krijgen de gelegenheid om op een unieke manier het carnavalsseizoen 2017-2018 te gaan beleven! Kinderen uit groep 8 maken namelijk kans om namens de Muuzevangers te worden uitgekozen als jeugdprins, jeugdprinses of jeugdadjudant óf ze kunnen toetreden tot het jeugdgevolg. Meisjes uit de groepen 7 en 8 kunnen dan weer hun danstalenten tonen bij de dansmariekes.
Wat houdt het in?
De jeugdprins, jeugdprinses en jeugdadjudant staan namens de kinderen van Maarheeze vooraan bij diverse carnavalsevenementen in en om Maarheeze en worden daarbij ondersteund door het jeugdgevolg. Denk daarbij aan Mares Got Talent, de Bonte avonden, schoolcarnaval en de Muuskesrally. Én tijdens carnaval zelf natuurlijk! De dansmariekes zorgen bij een aantal activiteiten met een spetterend optreden voor een feestelijke sfeer. Zij trainen hiervoor tot aan carnaval iedere maandag van 18 tot 19 uur in De Smeltkroes.
Ben je enthousiast en wil je meedoen? Dat kan. Alle kinderen uit de groepen 7 en 8 krijgen een brief in de bus, waarin staat uitgelegd wat het allemaal inhoudt en hoe ze zich via de antwoordstrook kunnen aanmelden. Voor extra informatie kun je terecht op de site www.muuzevangers.nl/jeugd; vragen kun je per mail stellen aan jeugd@muuzevangers.nl. Meld je wel op tijd aan, want op 15 september om 19 uur vindt in De Smeltkroes de loting plaats voor de jeugdprins, -prinses en -adjudant en wordt de samenstelling van het jeugdgevolg bekend gemaakt. De eerste training van de dansmariekes begint nog eerder, namelijk al op 11 september.

Powered by Blog Grabber