Concert Clarinet Choir Weert

Op zaterdag 17 juni treedt het Clarinet Choir Weert (CCW) op in het kader van “Muziek onder de Toren” op het Raadhuisplein te Panningen, van 13.30-15.00 uur. De entree voor dit openluchtconcert is gratis….Concert Clarinet Choir Weert

16-06-2017 08:47 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 17 juni treedt het Clarinet Choir Weert (CCW) op in het kader van “Muziek onder de Toren” op het Raadhuisplein te Panningen, van 13.30-15.00 uur. De entree voor dit openluchtconcert is gratis. Mocht u die dag verhinderd zijn: tot en met 30 september worden er elke zaterdag optredens verzorgd door o.a. fanfares, blaaskapellen en koren. Wilt u specifiek een optreden van het CCW bijwonen, dan kunt u deze zomer ook nog terecht op zondagmiddag 9 juli in het Openluchtmuseum Eynderhoof aan de Milderspaat in Nederweert-Eind. Op de website treft u alle relevante informatie.
 
Clarinet Choir Weert, dat vorig jaar het 30-jarig jubileum vierde, is opgericht door klarinet- en saxofoondocent John van Peij. De leden van dit klarinetensemble van RICK Weert komen zowel uit Limburg als Noord-Brabant. Het CCW bestaat uit zo’n 20 klarinettisten en 2 slagwerkers en speelt klassieke, jazzy, funky en poparrangementen -die specifiek voor klarinet geschreven zijn. Meerdere keren per jaar verzorgt Clarinet Choir Weert optredens in binnen- en buitenland. Mensen die geïnteresseerd zijn om eens mee te spelen, kunnen via de site contact opnemen. Of loop gewoon eens binnen tijdens een van de wekelijkse repetities op zaterdag, van 10.00-11.30 uur bij RICK, Beekstraat 27, Weert (behoudens tijdens schoolvakanties).
 
Verdere informatie: www.clarinetchoirweert.nl

Powered by Blog Grabber