Daar vallen de klompen van uit

Woensdag 21 juni, grote Doe-dag voor kinderen en klompjes beschilderen  en huifkartocht in Eijnderhoof. Jong en oud is op deze woensdag in juni welkom om samen met de kindergidsen creatief en actief bezig te zijn. Het Limburgs openluchtmuseum beschikt over tal van oude kinderspelen die van stal gehaald…Daar vallen de klompen van uit

19-06-2017 09:01 – Ingezonden door Redactie

Woensdag 21 juni, grote Doe-dag voor kinderen en klompjes beschilderen  en huifkartocht in Eijnderhoof. Jong en oud is op deze woensdag in juni welkom om samen met de kindergidsen creatief en actief bezig te zijn. Het Limburgs openluchtmuseum beschikt over tal van oude kinderspelen die van stal gehaald worden. Even niet op de ipad of aan de televisie, maar ouderwets buiten ravotten met oude attributen. Zo kunnen de kids gaan stelten lopen, rijpen, wassen, kegelen, touwtrekken en touwtje springen, kaatsen, lopen met knikker op lepel in wedstrijdverband, knikkeren, bal door poortjes van een kasteel werpen. Aan het einde van de dag lekker moe en voldaan weer naar huis.
Voor de creatieve kids is een hele bijzondere activiteit gepland. Ze gaan KLOMPJES BESCHILDEREN.
Daarbij kunnen ze kiezen uit klompjes van diverse afmetingen. De grootste klompjes kosten 3 euro per stuk, de kleinere maatjes kosten 2 euro per stuk, maar dan gaan ze na bewerking wel mee naar huis!. En of dat niet genoeg is krijgen de kinderen ook nog de kans een huifkar tocht te maken door de natuur rondom Eynderhoof.
Eynderhoof staat bekend om de kindvriendelijke programmering. De gezinskaart biedt de mogelijkheid om tegen een gering bedrag het hele seizoen de vele activiteiten te bezoeken en regelmatig een middag erop uit te kunnen. Met ingang van dit seizoen beschikt het museum over een overdekt kinderatelier waar kinderen bij slecht weer zich de hele middag kunnen vermaken. Een speelparadijs voor alle leeftijden. In combinatie met de Opa en Oma kortingskaart een echte superplek.
Het Limburgs Openluchtmuseum is elke dinsdag-, woensdag-, vrijdag- en zondagmiddag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en kortingskaarten kun je vinden op de website www.eynderhoof.nl

Powered by Blog Grabber